www.firegoat.com » Recenzije » Shitfun
  Gost: Prijava | Včlani se Angleška verzija - English version
Shitfun - "Legends compilation vol.1"
Deathrone Liberty 2001

Gre za zanimivo kompilacijo nove slovenske založbe Shitfun, ki deluje v okviru ameriške artistične organizacije - Deathrone Liberty. Založba zajema bolj ali manj extremne underground metal bande srednje Evrope.

Sama kompilacija je opremljena z manjšo predstavo o bendih, posnetku in dvema izstopajočima tekstoma, ki vzbudita dokaj bizaren občutek, kakršnega pa ima kompletna kompilacija z ovitkom, glasbo in bendi vred.

Sama kompilacija se začne s srhljivim introm skupine Noisetorn, ki se na kompilaciji resnično predstavi z zadnjim komadom. Prvi metal komad je spooky udarec skupine Burning Piss, katera pravzaprav prihaja iz naše dežele. Poleg njih, na kompilaciji predstavijo svoje umetnostne dosežke še Ljubljančani Rectum, drugače pa na posnetku zasledimo več tujih bendov. Med njimi: Medusa (Medulin), Disproportion (Mehika), Grundfucke (Avstrija), Melona Sonata (Italija), Blood Of The Dead (Madžarska), Wintersky Cold (Nemčija), Silhuetjte Of The Dark Castle (Francija), Clitoris (Nemčija). Vsi bendi delujejo dokaj bolano, patetično nagravžno, brezkompromisno, postidiotsko regresivno. Glede na to, da slovenska scena tudi v tej smeri ne napreduje najhitreje, je D.L. odprla svoja vrata tudi pri nas.

Danaya Heartbreaker, zast. za D.L. Slovenia

Avtor:   Danaya



   
Vsebina te strani je avtorsko zaščitena s strani www.krokar.net in firegoat.com.
© 2000-2001 Vse pravice pridržane.