www.firegoat.com » Recenzije » Summoning
  Gost: Prijava | Včlani se Angleška verzija - English version
Summoning - "Let Mortal Heroes Sing Your Fame"
Napalm records 2001

Po dolgem premoru so Summoning končno izdali novo ploščo, ki sem jo že težko čakala. A na žalost "Let Mortal Heroes Sing Your Fame" ni izpolnila mojih pričakovanj.

Summoning so ohranili svoj tipičen zvok, v svojih himnah pa še vedno opevajo teme iz Tolkienovega Gospodarja prstanov. Očitno Protectorja in Sileniusa ta knjiga še vedno navdihuje. Da me ne bo kdo narobe razumel; definitivno spadam med fane Gospodarjev prstana. Toda po petih albumih postaja ta tema že nekoliko zlajnana. Toda vse kaže, da se člana Summoning ne strinjata z mano, saj sta (tako rekoč po istem kopitu) naredila še šesti album.

Kakorkoli že, "Let Mortal Heroes Sing Your Fame" ne dosega kvalitete plošče Dol Guldur ali Nightshade Forests, da albuma Minas Morgul, ki je moj najljubši, sploh ne omenjam. Gre za dober album, ki pa bi le redko zašel v moj CD player. Prav preseneča me, da je album dobil tako dobre kritike.

Pohvaliti pa moram booklet. Tokrat so se Summoning z njim res potrudili. Slike, ki so delo Marka Harrisona, so me zares navdušile. Ogledate si jih lahko na strani http://www.fsartists.com.

Avtor:   Anja



   
Vsebina te strani je avtorsko zaščitena s strani www.krokar.net in firegoat.com.
© 2000-2001 Vse pravice pridržane.